top of page
Writing with Pen

Kunders erfarenheter

” Jag använder mig av MIDCARE lasern för att påskynda läkning vid skador. Jag använder den 1-2 veckor för att stöda kroppens egna läkningsprocesser. Har även haft den några gånger med på träningsläger utomlands för att försäkra att jag gör mitt allt för att försnabba återhämtning och för att ha ett lyckat läger. Jag hyr hem lasern alltid då någon kroppsdel ansträngs mer än normalt och behöver extra uppmärksamhet. ”

- Minna, thriatlonist

” Jag hoppade i skolan upp på en mur, men landade på smalbenen, fick sår på båda benen. Läraren bad mamma hämta mej från skolan, speciellt höger ben började svullna upp. Mamma förde mej direkt till Laserhuset och 30 min efter händelsen fick jag laser på såren och svullnaden, det lugnande sej genast. På kvällen spelade jag en hel fotbollsmatch. Tack för hjälpen. ”

- Oskar Auvinen, 12 år

” För mig har lasern inneburit att jag kan leva utan smärtmediciner och antibiotika. Tidigare hade jag stora problem med mina bihålor. Jag fick ofta äta antibiotika på grund av bihåleinflammation. Efter att jag började gå på laserbehandlingar hos Chrisse, har jag inte ätit en enda gång antibiotika för bihålorna under de senaste femton åren. Jag har också haft problem med värk i axlar och knän. Laser har hjälpt mot värken och gör att jag inte längre behöver äta smärtmediciner. Numera har jag en egen laser apparat för hemmabruk, som jag använder vid behov och den följer alltid med då jag är på resande fot. ”

- Clary Hagström, pensionär 

” Som 14- årig fotbollsspelare fick jag osgood schlatter i knäet, läkaren konstaterade att det kommer att besvära i 4 år. Av Chrisses rekommendation provade jag på medicinsk laser efter att besvären pågått ett halvt år, vilket gav resultat efter andra behandlingen. Efter två behandlingar inom två veckor försvann smärtan och kom aldrig tillbaka. ”

- Fotbollsspelare

” Jag är närvårdare till yrket och har jobbat 20 år inom branschen. För ungefär tio år sedan fick jag problem med handeksem, troligen till följd av användandet av handskar och spritandet som inte passade ihop med min atopiska hy, samt nickelallergi. Jag gick till hudläkare och prövade olika behandlingar, cortison och salvor, t.o.m solarium, men ingenting hjälpte. Jag hade händerna helt sönder i fyra års tid. Fick höra om laserbehandling genom en bekant och bestämde mig för att pröva som ett sista desperat försök. Gick på tio behandlingar hos Chrisse Bäckström som är specialiserad på laserbehandling. Började nästan genast se ett steg mot förbättring och efter tio gånger var händerna nästan bra. Huden på händerna tar ju rätt länge att läka helt, men efter behandlingarna och daglig smörjning med bassalva blev mina händer äntligen hela efter fyra hemska år med sveda och sår. Kan varmt rekommendera laserbehandling! ”

- Tina Lindholm, närvårdare

” Jag är så lycklig över att jag kom på att gå på laserbehandling. Min man och jag har försökt få barn i två års tid, men inte lyckats. Min diagnos var PCO, en hormonrubbning som behandlades med hormoner, men ändå lyckades jag inte bli gravid. Jag hörde om att man kunde prova med laserbehandling och var nog lite skeptisk, men ville ändå prova. Behandlingen var smärtfri och verkade ganska enkel. Jag gick på 8 behandlingar och sedan visade graviditetstesten positivt, jag var gravid! Nio månader senare föddes vår lilla flicka, frisk och fin. ”

- ”En lycklig mamma”

"Jag har anförlitat mig på laserbehandling vid alla sorters idrottsskador. Jag har alltid fått snabb hjälp och blivit varmt bemött av personalen på LaserHuset. Jag rekommenderar laserbehandling och Laserhusets tjänster för alla. "

- Teo Takala fysioterapeut, idrottare

” Undertecknad har lidit av synnerligen besvärliga, speciellt ett bensår på foten, under 14 månader utan nämnvärd läkning, trots konventionell sårvård på allmänna hälsovården, snarare blev såret bara värre efterhand. Fick sedan ett tips om laserbehandling av en sjukskötare, som erfarit att personer med olika typer av svårläkta sår hade fått hjälp av laserterapi. Tog därefter kontakt med Chrisse Bäckström på Laserhuset och fick tid hos henne genast följande vecka. Efter 4 månader var såret läkt, som alltså skall ställas i relation till 14 månader resultatlös behandling med konventionell vård. Har senare även lidit av nya svåra bensår, som uppstått på grund av underliggande sjukdomar samt diverse mediciner, på vrister, smalben och vader, dessa har även till belåtenhet behandlats med LLLT (Low Level Laser Therapy) och som bör nämnas, utan dessa delvis smärtsamma konventionella behandlingar. Har även behandlat diverse belastningsskador i muskulatur med LLLT, likaså med övervägande positiva resultat. ”

- Rabbe Lindholm

” Som massör vill underarmarna bli belastade vilket lätt kan orsaka tennisarmbåge. Laserbehandling med jämna mellanrum (när symptomen redan uppkommit eller i förebyggande syfte) har hållit smärtan, strålningssymptomen och inflammationstillstånden borta och möjliggjort arbetet! ”

- Massör och fysioterapeut

” Mun herpes är någonting jag haft från och till i många år. Ibland har det kunnat vara en lugnare period, men alltid har det förr eller senare blommat upp igen. Fick ett tips om att prova laserbehandling för viruset och beställde tid hos Elin Gripenwaldt på LaserHuset. Jag var på en ända laserbehandling och vi kom överens om att följa med läget. Efter den behandlingen har jag inte haft ett endaste herpesutbrott och det närmar sig nu 7 år sedan behandlingen.”

- Saeid Nuri

” Jag fick mitt första ryggskott för ca 15 år sedan. Har lidit av dem sedan dess med jämna mellanrum. Smärtan var olidlig och då det slog till visste jag att jag skulle vara ca 2 veckor ur funktion. Efter att jag fått höra om laserbehandling besökte jag Elin Gripenwaldt på LaserHuset direkt efter att det nästa gång slog till. Tack vare behandlingen blev smärtan inte alls lika grov som tidigare gånger och jag återhämtade mig betydligt snabbare. Har därefter förebyggt ryggskott genom behandling med laser då ryggen gett tecken på möjliga kommande besvär. ”

- Entrepenör

bottom of page