top of page
iphone

Kontaktuppgifter

cb laser Oy Ab

Elin Gripenwaldt

 

040 513 6229

info(at)cblaser.fi

Ola Westmans allé 4 A

10210 INGÅ

CB_Irradia_logon-01.png

Irradia Finland

Chrisse Bäckström

 

040 547 5799

info(at)cblaser.fi

Ola Westmans allé 4 A

10210 INGÅ

_DSC9768.JPG

Elin Gripenwaldt, VD för cb laser Oy Ab, är socionom YH och närvårdare. Hon är Chrisses dotter och därmed uppvuxen med medicinsk laser. Intresset för att själv börja arbeta med medicinsk laser, växte längs med åren och 2016 slutförde hon studierna för certifierad laserterapeut både i Finland och i Sverige. Sedan dess har Elin behandlat med medicinsk laser på LaserHuset i Ingå.

_DSC9781.JPG

Chrisse Bäckström, VD för Irradia Finland, är sjukskötare YH, inre medicin, kirurgi och psykiatri. Hon började med laserbehandling för nästan 30 år sedan och under alla år har intresset för laserbehandling bara ökat. Chrisse har deltagit i ett flertal laserkongresser runt om i världen, bl.a. I USA WALT (Word Association for Laser Therapy), Norge, Helsingfors EMLA (European Medical Laser Association) och framfört bl.a. sin metod för att behandla svårläkta sår med laser. Chrisse undervisar blivande laserterapeuter bl.a. i Finland, Sverige och Norge samt föreläser inom området medicinsk laserbehandling.

Chrisse Bäckström har också publicerat en bok om praktisk laserbehandling ”Handbok om medicinsk laserbehandling” som är utgiven på svenska och engelska.

SKICKA ETT MEDDELANDE

Tack för ditt meddelande!

bottom of page