top of page
iphone

Kontaktuppgifter

cb laser Logo

cb laser Oy Ab

Elin Gripenwaldt

040 513 6229

info(at)cblaser.fi

Ola Westmans allé 4 A

10210 INGÅ

Irradia Finland Logo

Irradia Finland

Chrisse Bäckström

040 547 5799

info(at)cblaser.fi

Ola Westmans allé 4 A

10210 INGÅ

Elin Gripenwaldt

Elin Gripenwaldt, VD för cb laser Oy Ab, är socionom YH och närvårdare. Hon är Chrisses dotter och därmed uppvuxen med medicinsk laser. Intresset för att själv börja arbeta med medicinsk laser, växte längs med åren och 2016 slutförde hon studierna för certifierad laserterapeut både i Finland och i Sverige. Sedan dess har Elin behandlat med medicinsk laser på LaserHuset i Ingå.

Chrisse Bäckström

Chrisse Bäckström, VD för Irradia Finland, är sjukskötare YH, inre medicin, kirurgi och psykiatri. Hon började med laserbehandling för nästan 30 år sedan och under alla år har intresset för laserbehandling bara ökat. Chrisse har deltagit i ett flertal laserkongresser runt om i världen, bl.a. I USA WALT (Word Association for Laser Therapy), Norge, Helsingfors EMLA (European Medical Laser Association) och framfört bl.a. sin metod för att behandla svårläkta sår med laser. Chrisse undervisar blivande laserterapeuter bl.a. i Finland, Sverige och Norge samt föreläser inom området medicinsk laserbehandling.

Chrisse Bäckström har också publicerat en bok om praktisk laserbehandling ”Handbok om medicinsk laserbehandling” som är utgiven på svenska och engelska.

Marie Bergman-Auvinen

Marie Bergman-Auvinen är utbildad specialsjukskötare, barnmorska, zonterapeut med specialisering på känslorealterade problem. Hennes företag Sentimiento Care jobbar med hemsjukvård, hemvård och zonterapi. Hon har börjat jobba med medicinsk laserbehandling 2023, grundutbildningen har hon fått av Chrisse. Hon gör hembesök med laserbehandling i cb laser-teamet och ibland vikarierar hon på mottagningen.

SKICKA ETT MEDDELANDE

Tack för ditt meddelande!

bottom of page