top of page
MID-LASER

MID-LASER

MID-LASER on yksi markkinoiden parhaiten säädettävissä oleva ammattikäyttöinen laserjärjestelmä.

MID-LASER koostuu pöytäyksiköstä (perusyksikkö) johon voi kytkeä eri laserkäsikappaleita (laserprobeja). Perusyksikkö toimii järjestelmän ohjaus- sekä ajoyksikkönä, laserkäsikappaletta käyttäessä. MID - LASERissa on sisäänrakennettu lithium- ioni- akku, joka mahdollistaa laitteen käyttämisen ilman verkkovirtaa, mutta pääsääntöisesti laite on tarkoitettu käytettäväksi pistorasiaan liitettynä.

TOIMINNAT JA OMINAISUUDET

MID-LASER laitteessa on neljä ohjauspainiketta, joita käytetään laserenergian määrän asettamiseen pinnallisista syvällä oleviin ongelmiin (esim. iho/ haavaumat, jänteet tai nivelet ja lihakset). Merkkiääni indikoi milloin on aika siirtää laservalo uuteen käsittelypisteeseen. Nämä valvontapainikkeet ovat kehitetty helpottamaan eri tyyppisten ongelmien hoitoa riippumatta siitä mikä laserkäsikappale on käytössä. MID - LASER - laitteesta löytyy myös painikkeet tehon, taajuuden, joulemäärän tai hoitoajan (sekunneissa) säätelyyn yksittäisille käsittelypisteille.

SISÄÄNRAKENNETTU LASERENERGIAN

VOIMAKKUUDEN ILMAISIN

Lasersäteiden voimakkuutta/ ulosantia voidaan mitata. Täten saa kätevästi tarkistettua että laserit toimivat halutulla tavalla ja säilyttävät oikean ulosannin. Mitatut parametrit näkyvät näytöllä.

KAKSOISNÄYTÖT JA OHJAUSPANEELIT

Hoitoasetukset voidaan asettaa erikseen molemmille laserkäsikappaleille. Hoitokirjaukset helpottuvat kahden näytön avulla, joilta selkeästi näkyy hoitoon käytetyt parametrit, kuten aallonpituus, energiamäärä, joulemäärä ja aika.

 

JOULEASETUS

Laserenergia, jouleissa mitattuina, on säädettävissä jokaisen signaalin välillä, sille joka haluaa käyttää tiettyä annostusta per hoitopiste.

AUTOMAATTINEN HOIDON KESKEYTYS

Joka kymmenes minuutti laservalo pysähtyy automaattisesti ja merkkiääni kuuluu.

KAHDEN HOITOPÄÄN LIITÄNTÄ

Hoitoajan lyhentämiseksi tai hoidon mukauttamiseksi voidaan samanaikaisesti käyttää kahta samanlaista tai kahta erilaista laserkäsikappaletta.

AJANASETUS

Hoitoaika on asetettavissa minuuteissa ja sekunneissa jokaisen signaalin välillä. Tämä mahdollistaa annostuksen mukauttamista erilaisille hoidoille.

LASERVALON ULOSTULON SÄÄTÖ

Laserdiodien ulosantia voidaan muuttaa matalammasta voimakkaampaan. Tämä ominaisuus on kaikissa malleissa 904 lukuunottamatta, jossa sen sijaan säädetään joulemäärää tai aikaa. Tätä toimintoa hyödynnetään silloin kun halutaan mukauttaa ulostuloa tai annostusta tiettyyn hoitoon sopivaksi.

MUUNTAUTUMISKYKYINEN JA JATKETTAVA

MID-LASER laite sopii hyvin myös sille, joka haluaa aloittaa pienemmässä mittakaavassa yhdellä laserkäsikappaleella. Jatkossa on mahdollista laajentaa järjestelmää useammalla käsikappaleella.

TEKNISET TIEDOT

Valitse komponentti alta nähdäksesi tekniset erittelyt.

Perusyksikkö

Pituus

245 mm

Leveys

148 mm

Korkeus

45 mm

Paino

1,4 kg

Akku

Lithium-ioni

Tyypillinen akunkesto

2,5 tunnin hoitoaika

Laserluokka

3B

Tuotenumero

Base Unit 2.5

MID-LASER

Superpulssatut laserit

Aallonpituus

904 nm

Lasertyyppi

Infrapuna, GaAs

Laserdiodien määrä

12 x 904 nm

Ulostulo (kokonaisteho)

12 x 60 mW (720 mW)

Pulssin huipputeho

12 x 25 000 mW

Säteen muoto

Divergentti

Laserluokka

3B

Tuotenumero

904-12

MID-LASER 12 x 904

Voimapulssatut laserit

Aallonpituus

808 nm

Lasertyyppi

Infrapuna, GaAIAs

Laserdiodien määrä

3 x 808 nm

Ulostulo (säädettävä ulostulo)

3 x 400 mW (80, 150, 300, 400 mW)

Pulssin huipputeho

3 x 1 400 mW

Säteen muoto

Divergentti

Laserluokka

3B

Tuotenumero

808-3

MID-LASER 3 x 808
bottom of page