top of page
bild-prob.jpg

Irradian lääketieteelliset laserit

Irradian lääketieteelliset laserlaitteet ovat ammattilaitteita, kehitetty tuottamaan optimaalisia tuloksia hoidoissa. Laitteet ovat suunniteltu käyttäjäystävällisiksi, ja ovat turvallisia sekä selkeitä hoitokirjauksia tehdessä.

IRRADIAN LÄÄKETETEELLISET LASERIT LÖYTYVÄT KOLMESSA MUODOSSA

MIDCARE

MIDCARE

Turvallinen - Helppokäyttöinen - Tehokas

MIDCARE on ergonomisesti suunniteltu, lääketieteellinen laserlaite, joka on kehitetty erityisesti vastaamaan turvallisesta sekä tehokkaasta itsehoidosta.

MID -LASER

MID-LASER

MID - LASER on suurempikokoinen laite, joka käsittää keskusyksikön, johon voidaan liittää erilaisia laserkäsikappaleita. MID - LASER sopii hyvin klinikoille, mutta se on myös helppo kuljettaa mukana.

MID - LITE

MID-LITE

MID - LITE on pieni, tehokas, akkukäyttöinen ja käsikäyttöinen laserlaite. Laite kulkee helposti ja jatkuvasti mukana.

HOITOKUVAUS

Irradian lasereilla hoidetaan piste- pisteeltä menetelmällä kipu- tai vamman alueelle. Laite ilmoittaa äänimerkillä kun sopiva määrä laserenergiaa on tuotettu ja kun on aika vaihtaa hoidettavaa pistettä.

SUUNNITTELU JA HOITOKIRJAUS

Laser ja valoaukko on suunniteltu maksimoimaan sekä valon tunkeutumista kudokseen että käytännön hoitamista. Divergentit lasersäteet ovat turvallisempia sekä helpottavat haavojen hoitamista. LCD-näyttö kertoo mitä laseria käytetään, sekä näyttää ajan, annostuksen sekä muita parametrejä, joka helpottaa käyttäjän hoitokirjausten tekemistä.

bottom of page