top of page
iphone

Yhteystiedot

cb laser Logo

cb laser Oy Ab

Elin Gripenwaldt

040 513 6229

info(at)cblaser.fi

Ola Westmanin puistotie 4 A

10210 INKOO

Irradia Finland Logo

Irradia Finland

Chrisse Bäckström

040 547 5799

info(at)cblaser.fi

Ola Westmanin puistotie 4 A

10210 INKOO

Elin Gripenwaldt

Elin Gripenwaldt, cb laser Oy Ab TJ, on koulutukseltaan sosionomi AMK ja lähihoitaja. Hän on kasvanut lääketieteellisen laserin parissa koska on Chrissen tytär. Kiinnostus aloittaa työskentely laserin parissa kasvoi vuosien varrella ja 2016 hän valmistui sekä Ruotsissa että Suomessa sertifioiduksi laserterapeutiksi. Siitä lähtien Elin on hoitanut lääketieteellisellä laserilla LaserHusetissa Inkoossa.

Chrisse Bäckström

Chrisse Bäckström, Irradia Finland TJ, on koulutukseltaan sairaanhoitaja AMK, sis.tauti., kir., psyk. Hän aloitti laserhoitojen parissa lähes 30 vuotta sitten ja vuosien varrella kiinnostus laserhoitoon on vain lisääntynyt. Chrisse on osallistunut useisiin laserkongresseihin ympäri maailmaa, mm. USA WALT (Word Association for Laser Therapy), Norja, Helsinki EMLA (European Medical Laser Association) ja esittänyt oman menetelmänsä hoitaa kroonisia haavoja laserilla. Chrisse kouluttaa uusia laserterapeutteja mm. Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa sekä luennoi lääketieteellisestä laserhoidosta.

Chrisse on myös kirjoittanut kirjan käytännön laserhoidosta ”Handbook in medical laser treatment” joka on julkaistu englanniksi ja ruotsiksi.

Marie Bergman-Auvinen

Marie Bergman-Auvinen on koulutukseltaan erikoissairaanhoitaja, kätilö, vyöhyketerapeutti sekä tunnevyöhyketerapeutti. Hänen yrityksensä Sentimiento Caren toimiala on kotisairaanhoito, kodinhoito sekä vyöhyketerapia. Lääketieteellisen laserhoidon parissa työskentelyn hän on aloittanut 2023. Peruskoulutuksen hän on saanut Chrissen kurssilla. Hän tekee laserhoitokotikäyntejä cb laser-tiimissä sekä ajoittain sijaistaa vastaanotolla.

LÄHETÄ VIESTI

Kiitos viestistäsi!

bottom of page