top of page
Writing with Pen

Asiakkaiden kokemuksia

” Käytän MIDCARE laseria nopeuttamaan vammoista parantumista. Käytän sitä viikon tai kahden verran tukemaan kehon omia palautumisprosesseja. Onpa se ollut minulla muutaman kerran ulkomaan leirilläkin mukana varmistamassa, että teen kaikkeni palautumisen vauhdittamiseksi ja leirin onnistumiseksi. Haen laserin kotiin aina, kun joku paikka rasittuu normaalia enemmän ja tarvitsee erityistä huomiota. ”

- Minna, triathlonisti

” Hyppäsin koulussa muurin päälle, mutta laskeuduin säärilleni. Sain haavoja molempiin jalkoihin. Opettaja pyysi äitiä hakemaan minut koulusta, ja varsinkin oikea jalka alkoi turpoamaan. Äiti vei minut suoraan LaserHusetiin ja 30 minuuttia tapahtuman jälkeen sain laseria haavoihin ja turvonneisiin kohtiin, ne rauhoittui heti. Illalla pelasin kokonaisen jalkapallo-ottelun. Kiitos avusta. ”

- Oskar Auvinen, 12 v

” Minulle laser on mahdollistanut elämän ilman kipulääkitystä sekä antibiootteja. Ennen minulla oli paljon ongelmia poskionteloissani. Jouduin usein syömään antibiootteja poskiontelotulehdusten takia. Viimeisen 15 vuoden aikana en ole kertaakaan syönyt antibiootteja poskiontelotulehdukseen, aloitettuani laserhoidot Chrissen luona. Olen myös kärsinyt olkapää- ja polvikivuista. Laser on auttanut särkyyn ja täten minun ei enää tarvitse syödä särkylääkkeitä. Nykyään minulla on oma kotikäyttöinen laserlaite, jota käytän tarvittaessa ja se seuraa aina mukana kun olen liikkuvalla jalalla. ”

- Clary Hagström, eläkeläinen

” Neljätoista vuotiaana jalkapalloilijana sain osgood schlatter taudin polveen, johon lääkäri totesi että tämä tulee vaivaamaan minua neljän vuoden ajan. Chrissen suosituksesta kokeilin lääketieteellistä laseria kun oireet olivat jatkuneet puolen vuoden ajan, joka tuotti tuloksia jo toisen hoitokerran jälkeen. Kun olin saanut kaksi hoitoa kahden viikon sisällä, kipu hävisi eikä ikinä tullut takaisin. ”

- Jalkapalloilija

” Olen lähihoitaja ammatiltani ja olen työskennellyt alalla 20 vuotta. Noin kymmenen vuotta sitten minua alkoi vaivaamaan käsi-ihottuma, mitä luultavimmin jatkuvan käsineiden sekä käsidesin käytön seurauksena. Tämä ei ollenkaan sopinut atooppiselle iholleni eikä nikkeliallergialleni. Kävin ihotautilääkärillä ja kokeilin erilaisia hoitoja, kortisonia ja voiteita, jopa solariumia, mutta mikään ei auttanut. Minulla oli kädet aivan rikki neljän vuoden ajan. Tuttavani kautta sain kuulla laserhoidosta ja päätin viimeisenä epätoivoisena yrityksenä tätä kokeilla. Kävin kymmenen kertaa hoidossa Chrisse Bäckströmin luona, joka on erikoistunut laserhoitoihin. Melkein heti aloin huomaamaan parannuksen merkkejä ja kymmenennen kerran jälkeen kädet olivat lähes parantuneet. Iho käsissä paranee tunnetusti hitaasti, mutta hoitojen sekä päivittäisen perusvoiteen käytön jälkeen käteni paranivat viimein kokonaan neljän kamalan vuoden kirvelyn ja haavaumien kanssa. Voin lämpimästi suositella laserhoitoa. ”

- Tina Lindholm, lähtihoitaja

” Olen niin iloinen että päätin käydä laserhoidoissa. Olimme mieheni kanssa yrittäneet saada lasta kaksi vuotta, siinä onnistumatta. Diagnoosini oli PCO, hormonihäiriö jota hoidettiin hormoneilla, mutta en kuitenkaan tullut raskaaksi. Sain kuulla että voisi kokeilla laserhoitoa ja olin kyllä hieman skeptinen, mutta halusin kuitenkin kokeilla. Hoito oli kivuton ja vaikutti aika yksinkertaiselta. Kävin kahdeksassa hoidossa jonka jälkeen raskaustesti näytti positiivista, olin raskaana! Yhdeksän kuukautta myöhemmin syntyi meidän pieni tyttö, terve ja ihana. ”

- ”Onnellinen äiti”

” Olen käyttänyt laserhoitoa kaikenlaisiin urheiluvammoihin. Olen aina saanut nopeaa helpotusta vammoihini ja lämpimän vastaanoton henkilökunnalta LaserHusetissa. Suosittelen laserhoitoa ja LaserHusetin palveluita kaikille. ”

- Teo Takala fysioterapeutti, urheilija

”Allekirjoittanut on kärsinyt erittäin hankalista, varsinkin yhdestä säärihaavasta jalassa, joka tavanomaisesta haavanhoidosta julkisessa terveydenhuollossa huolimatta ei 14 kuukauteen näyttänyt parantumisen merkkejä, päinvastoin haava paheni. Sitten sain sairaanhoitajalta vinkin laserhoidosta. Hänen kokemuksen mukaan monet henkilöt, joilla oli ollut vaikeasti paranevia haavoja, olivat saaneet apua laserterapiasta. Tämän jälkeen olin yhteydessä Chrisse Bäckströmiin LaserHusetissa ja sain ajan varattua heti seuraavalle viikolle. Neljän kuukauden jälkeen haava oli parantunut, tämä suhteutettuna siihen että haavaa oli hoidettu tavanomaisin keinoin 14 kuukauden ajan tuloksetta. Myöhemmin olen myös kärsinyt uusista vaikeista säärihaavoista nilkoissa, säärissä sekä pohkeissa jotka ovat ilmenneet taustalla olevien sairauksien sekä eri lääkkeiden johdosta. Näitä olen myös hoidattanut tyytyväisin mielin LLLT:llä (Low Level Laser Therapy) ja mainittakoon, ilman näitä osittain kivuliaita tavanomaisia hoitoja. Olen myös käynyt hoitamassa erilaisia rasitusvammoja lihaksissa LLLT:llä, samaten huomattavin positiivisin tuloksin. ”

- Rabbe Lindholm

” Hierojan ammatissa kyynärvarret ovat kovalla rasituksella mikä helposti voi johtaa tenniskyynärpäähän. Laserhoito tasaisin väliajoin (kun oireet ovat jo ilmenneet tai ennaltaehkäsevästi) on pitänyt kivun, säteilyoireet ja tulehdustilat poissa ja mahdollistanut työnteon.”

- Hieroja ja fysioterapeutti

” Olen vuosien ajan ajoittain kärsinyt huuliherpeksestä. Välillä on ollut pidempiä oireettomia kausia, mutta ennemmin tai myöhemmin se on puhjennut taas. Sain vinkin kokeilla laserhoitoa virukseen ja varasin ajan Elin Gripenwaldtille LaserHusetiin. Kävin yhdessä ainoassa hoidossa jonka jälkeen sovittiin että jäädään seuraamaan tilannetta. Seitsemän vuotta on nyt hoidosta kulunut ilman että herpes on puhjennut kertaakaan. ”

- Saeid Nuri

” Sain ensimmäisen kerran noidannuolen selkääni n. 15 vuotta sitten. Siitä lähtien olen kärsinyt näistä tasaisin väliajoin. Kipu oli sanoin kuvaamaton ja joka kerran kun se iski tiesin olevani n. 2 viikkoa toimintakyvytön. Kuultuani laserhoidosta kävin Elin Gripenwaldtin luona LaserHusetissa heti seuraavan noidannuolen iskettyä. Hoidon ansiosta palautuminen sujui aikaista nopeammin eikä kipu ollut läheskään yhtä paha kuin aikaisemmilla kerroilla. Siitä lähtien olen ennaltaehkäissyt noidannuolia aina kun selkäni on antanut merkkejä mahdollisista tulevista vaivoista. ”

- Yrittäjä

bottom of page