Ola Westmans allé 4 A / Ola Westmanin puistotie 4 10210 INGÅ / INKOO 040 5136229 info@cblaser.fi

Medicinsk laserbehandling i Ingå

Högklassig behandling för ansikte och kropp

Kirurgisk och medicinsk laserbehandling passar för flera olika besvär. Den kan användas för olika slags kroniska och akuta besvär, såsom smärttillstånd, inflammationer och sår. Det är fråga om en medicinsk behandlingsmetod som har genomgått tusentals vetenskapliga studier. Cb laser erbjuder kompetent service i Ingå med över 20 års erfarenhet.  

Laserljuset stärker immunförsvaret och stimulerar cellfunktionen. Behandlingen är smärtfri och effektiv och har inga kontraindikationer. Metoden är helt ofarlig och ger inga biverkningar. Med hjälp av laser kan man sätta igång läkningsprocessen, bekämpa inflammationer och öka blodcirkulationen.

Fördelar med medicinsk laserbehandling

  • Lindrar smärta
  • Ökar blodcirkulationen
  • Påskyndar sårläkningen
  • Främjar läkningen av inflammationer

Hur går behandlingen till?

Behandlingen ger upphov till mycket komplicerade processer i cellerna. Den påverkar det lokala immunförsvaret, blod- och lymfcirkulationen, cellernas ämnesomsättning samt utsöndringen av olika ämnen, såsom endorfiner och prostaglandiner. Laser har en förebyggande och normaliserande effekt och den sätter igång läkningsprocesserna. Laserstrålning påskyndar bildandet av epitelvävnad och kollagen, ökar blodcirkulationen (nya kapillärer kan bildas) samt minskar svullnad.

Vid akuta problem, såsom idrottsskador, kan en enda behandling vara tillräckligt. Vid långvariga problem krävs i allmänhet flera, till exempel 3–5, behandlingar.

Läs mer

Kontakta oss och boka en tid

Chrisse Backström, erfaren sjukskötare och certifierad laserterapeut, utför medicinsk laserbehandling vid Cb laser. Kontakta oss och fråga mer. Ring och boka en tid!

laserbehandling