Ola Westmans allé 4 A / Ola Westmanin puistotie 4 10210 INGÅ / INKOO 040 5136229 info@cblaser.fi

Lääke­tieteellistä laserhoitoa Inkoossa

Laadukasta hoitoa kasvoille ja vartalolle

Kirurginen ja lääke­tieteellinen laserhoito sopii useiden eri oireiden hoitoon. Sillä voidaan hoitaa erilaisia kroonisia ja akuutteja vaivoja, kuten kiputiloja, tulehduksia ja haavoja. Kyseessä on lääke­tieteellinen hoitomuoto, josta on tehty tuhansia tieteellisiä tutkimuksia. Cb laser tarjoaa asiantuntevaa palvelua Inkoossa yli 20 vuoden kokemuksella.  

Laservalo vahvistaa vastustus­kykyä ja elvyttää solujen toimintaa. Se on kivuton ja tehokas hoitomuoto, jolla ei ole kontrain­dikaatioita. Se on myös vaaraton menetelmä, jolla ei ole sivuvaikutuksia. Laserin avulla voidaan käynnistää paranemis­prosessi, taistella tulehdusta vastaan sekä lisätä verenkiertoa.

Lääke­tieteellisen laserhoidon etuja

  • Lievittää kipua
  • Parantaa veren­kiertoa
  • Nopeuttaa haavojen paranemista
  • Edistää tulehdusten paranemista

Mitä hoidon aikana tapahtuu?

Hoito aikaansaa soluissa kudoksissa hyvin monimutkaisia prosesseja. Se vaikuttaa paikalliseen immuuni­puolustukseen, veri- ja imusuonien kiertoon, solujen aineen­vaihduntaan sekä eri aineiden, kuten endorfinien ja prostaglandinien eritykseen. Laserilla on ehkäisevä ja normalisoiva vaikutus, ja se käynnistää paranemis­prosesseja. Lasersäteily nopeuttaa epiteli­kudoksen ja kollagenin muodostumista, lisää verenkiertoa (uusia hiusveri­suonia voi muodostua) sekä vähentää turvotusta.

Akuuteissa ongelmissa, kuten urheilu­vammoissa, voi yksikin hoitokerta olla riittävä. Jos ongelma on ollut pidempään, tarvitaan yleensä useampi, esimerkiksi 3–5 hoitokertaa.

Lue lisää

Ota yhteyttä ja varaa aika

Cb laserissa lääke­tieteellistä laserhoitoa antavat sertifioidut laserterapeutit Elin Gripenwaldt sekä sairaan­hoitaja Chrisse Backström. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Soita ja varaa aika!

laserhoidot